Svensk Lantmat är en förening med gårdar från hela Sverige.

Sök i gårdsregistret
 
 
» Visa avancerad sökning
Lantmatskatalogen 2018

Lantmat 2018
Katalog 2018

Testa vår nya appNu finns Svensk Lantmat även som app. Med appen hittar du produkter, gårdsbutiker eller Svensk Lantmatsproducenter i olika landskap.

Appen funkar i alla moderna mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Till appen

Tillbaka
Öland

Öland

Yngdéns Knäcke HB

Adress

Yngdéns Knäcke HB
38735  Borgholm
www.yngdensknacke.se 

Kontakt

Telefon: 070-661 09 53
Mobil
Fax:
 

Öppettider

Från solens och vindarnas ö i Östersjön - Öland - kommer ett krispigt, nyttigt knäckebröd. Det har bakats där sedan sekler tillbaka i de enkla bakugnarna på de ensliga gårdarna runt Alvaret.
Nu kan du få möjlighet att njuta detta traditionsrika bröd baka
Från solens och vindarnas ö i Östersjön - Öland - kommer ett krispigt, nyttigt knäckebröd. Det har bakats där sedan sekler tillbaka i de enkla bakugnarna på de ensliga gårdarna runt Alvaret. Nu kan du få möjlighet att njuta detta traditionsrika bröd bakat med bl. a. mjöl, linfrö, solrosfrö och salt. En fiberrik och hälsosam skiva som du kan njuta som den är eller med en bit ost och några ringar paprika ovanpå. Till frukosten, som mellanmål, som snack eller som kex till ostbrickan. Då kan du välja vår påse med Knäckisar, dvs dom små rutorna att att lägga en bit lagrad camenbert eller en kryddig getost på och kanske toppa med en klick hjortronsylt. Bryt brödet i små rutor att lägga en bit mogen camenbert eller en kryddig getost på och kanske toppa med en klick hjortronsylt. Smaklig spis! Vägbeskrivning:

Vägbeskrivning

Yngdéns Knäcke HBYngdéns Knäcke HBYngdéns Knäcke HB