Svensk Lantmat är en förening med gårdar från hela Sverige.

Sök i gårdsregistret
 
 
» Visa avancerad sökning
Lantmatskatalogen 2019

Lantmat 2019
Katalog 2019

Testa vår nya appNu finns Svensk Lantmat även som app. Med appen hittar du produkter, gårdsbutiker eller Svensk Lantmatsproducenter i olika landskap.

Appen funkar i alla moderna mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Till appen

Tillbaka
Småland

Småland

Rånnemåla Änglaskog

Adress

Rånnemåla Hagalund
362 97 Linneryd
 

Kontakt

Telefon: 072 4266882
Mobil
Fax:
lena@rannemala.se 

Öppettider

Efter överenskommelse
Vår honung är kallslungad. Det vill säga att vi använder ingen extra värme när honungen slungas. Har du fått en honungsburk med vitt på kanterna? Detta är vad vi biodlare kallar för rimfrost och är ett tecken på att honungen har låg vattenhalt och att ingen värme tillförts. Vår målsättning är att erbjuda dig en honung som är varsamt behandlad och med kärlek, men även kärlek och omtanken till våra bin.
Nektarn i blomman styr smaken på honungen. Den första vi slungar har en ljus och mild smak, där blommorna från fruktträden, sälg, maskros, lönn, krokus fått sätta smaken, till den sista som är den mörka ljunghonungen, en honung med mycket arom. Vi erbjuder även smaksatt honung, där vi endast smaksätter med naturliga ingredienser, för vad sägs om honung med kanel, saffran, timjan, havtorn med mera. I dagsläget har vi 18 olika sorter. Du är hjärtligt välkommen hem till oss och får då givetvis provsmaka också, har du tur kanske vi även har nyslungad honung också. För dig som bor för långt iväg har vi även webbutik.
 Hjärtligt välkomna alla

Vägbeskrivning

Rånnemåla ÄnglaskogRånnemåla ÄnglaskogRånnemåla Änglaskog