Svensk Lantmat är en förening med gårdar från hela Sverige.

Sök i gårdsregistret
 
 
» Visa avancerad sökning
Lantmatskatalogen 2018

Lantmat 2018
Katalog 2018

Testa vår nya appNu finns Svensk Lantmat även som app. Med appen hittar du produkter, gårdsbutiker eller Svensk Lantmatsproducenter i olika landskap.

Appen funkar i alla moderna mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Till appen

Tillbaka
Skåne

Skåne

Van Ufford Choklad

Adress

Adlercreutzgatan 5A
271 39 YSTAD
www.chokladbiten.se 

Kontakt

Telefon: 0705696663
Mobil 0705696663
Fax:
info@vanufford.se 

Öppettider

Måndag - fredag 8-17

I vår lilla chokladfabrik på Bronsgatan i Ystad tillverkar vi chokladkakor i olika storlekar och med många olika smaksättningar. Vi arbetar med mörk, ljus och vit choklad, många olika bär, nötter och andra smaksättningar. All choklad är ekologisk och kommer från ett kooperativ i Peru. Även bär, nötter och övriga ingredienser är ekologiska så långt det bara är möjligt. Kan vi hitta råvaran lokalt väljer vi det och samarbetar gärna med lokala leverantörer.


Vi gör vi allting själva och helt för hand. Från formarna som chokladen gjuts i till färdig chokladkaka i din hand. Det ligger omsorg och kärlek bakom varje chokladkaka som också blir helt unik.


Viktigast är naturligtvis smaken, men vi är också måna om att den är fin att titta på och de olika chokladkakorna har fått namn som man blir glad av.


Chokladen säljs främst till återförsäljare och tillverkas på beställning och utan tillsatt socker, konserveringsmedel eller andra tillsatser. Vi ordnar också studiebesök och chokladprovningar.


Vi vill ge dig en chokladupplevelse för alla sinnen och med naturliga råvaror av högsta kvalitet!


Vägbeskrivning

Van Ufford ChokladVan Ufford Choklad

Nyckelord

Choklad