Svensk Lantmat är en förening med gårdar från hela Sverige.

Sök i gårdsregistret
 
 
» Visa avancerad sökning
Lantmatskatalogen 2018

Lantmat 2018
Katalog 2018

Testa vår nya appNu finns Svensk Lantmat även som app. Med appen hittar du produkter, gårdsbutiker eller Svensk Lantmatsproducenter i olika landskap.

Appen funkar i alla moderna mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Till appen

Tillbaka
Norrbotten

Norrbotten

AB Jössgården

Adress

Norrsidvägen 49
94593 Sjulsmark
www.jossgarden.se 

Kontakt

Telefon: 070-3858714
Mobil 070-3858714
Fax:
helene@jossgarden.se 

Öppettider

Öppettider se hemsidan

Jössgården från år 1824 ligger i byn Sjulsmark, Piteå kommun. En högt belägen traditionellt röd Norrbottnisk gård, vackert belägen med en underbar utsikt över det böljande landskapet med ängar, hästar, grusvägar och gårdar. I den vackra och varsamt ombyggda stenladugården kan man knappt ana att det tidigare stod djur. Ladugården inrymmer numera ett modernt kök och matsal m 65 platser där man kan sitta ned vid vackert dukade bord och avnjuta hemlagad mat gjord på naturliga råvaror från trakten. Vi har fullständigt serveringstillstånd och erbjuder ett varierat utbud av välsmakande drycker. På loftet finns vårt stora luftiga konferensrum utrustat med teknik som behövs för att på bästa sätt kunna mötas & trivas hos oss på gården. Utomhus erbjuder vi vedeldad bastu med tillhörande dusch och jaquzzi bad. Även massage kan bokas för dig som önskar extra avkoppling. Året runt ordnar vi efter säsong olika upplevelser på gården, sommarcafé med gårdsbutik, musikkvällar, ridning/ körning med häst, bak i bagarstuga, matlagningskurser mm. Det vi önskar ge er är en härlig dag hos oss med god mat & dryck, minnesvärda upplevelser, i skogen, med djuren på gården tillsammans med dig och ditt sällskap. Öppet för bokningar året runt, se vår hemsida för aktuella öppettider och evenemang.

Varmt välkommen! //Helene & Torbjörn

Vägbeskrivning

https://www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=v%C3%A4gbeskrivning+fr%C3%A5n+Norrfj%C3%A4rden+till+Sjulsmark+Norrsidv%C3%A4gen+49
AB JössgårdenAB JössgårdenAB Jössgården

Nyckelord

Sommarcafe på lantgård med hästar, kaniner och höns, gårdsbutik med hantverk och delikatesser från länet, festlokal, konferenser, aktiviteter för grupper.