Svensk Lantmat är en förening med gårdar från hela Sverige.

Sök i gårdsregistret
 
 
» Visa avancerad sökning
Lantmatskatalogen 2018

Lantmat 2018
Katalog 2018

Testa vår nya appNu finns Svensk Lantmat även som app. Med appen hittar du produkter, gårdsbutiker eller Svensk Lantmatsproducenter i olika landskap.

Appen funkar i alla moderna mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

Till appen

Tillbaka
Uppland

Uppland

Källängens Gårdsprodukter

Adress

Hensviksvägen 37
760 49 Herräng
kallangens.se/ 

Kontakt

Telefon: 0738391357
Mobil 0738391357
Fax:
kallangen@live.se 

Öppettider

Säsongsöppet lördagar 10.30-14.00 under perioden långfredag-1:a advent. Öppet alla dagar juli månad kl 10.30-20.00. Hälsa på kaninerna lördagar under tiden 10.30-14.00. Anmälan
Källängens Gårdsbod
 I vår lilla bod kan du köpa kaninkött från vår egen produktion och ägg från våra frigående hönor. Våra djur är födda, uppvuxna och slaktade på gården. Allt för bästa kvalitet på djurhållning och på våra produkter. Glass och enklare kaffeservering finns och vi har en liten terrass att sitta vid. Vi tar kort, kontant och swish. Faktura för företag. Vi har också ett kokbokshäfte med receptsamling för tillagning av kanin, skriven av oss på Källängen. Boken finns till försäljning i vår bod och även för beställning på vår webbplats. Källängens gård är en liten småskalig lantgård där kaninproduktionen är den primära sysselsättningen. Men här finns även gris sommartid för utegång på vårat fält. Vi erbjuder tjänsten ”Äg din slaktgris”. Vi är behjälpliga med hela hanteringen av grisarna, inköp, skötsel och frakt till slakteri till hösten för styck och pack. Full insyn för ägarna med fri besöksrätt och 100% glada svenska grisar. Läs mer på vår facebooksida eller kontakta oss för mer information.
Besök
Källängen är en öppen gård. Vi visar och berättar gärna om vår verksamhet. Vi erbjuder olika typer av studiebesök efter önskemål. Se vår hemsida för mer information. Vi arrangerar varje år olika former av aktiviteter. Familjedagar, grillkvällar och traditionell Glögg- & Ljusafton som en avslutning på säsongen. Avslutningen är mycket fin och annorlunda. Rekommenderas och måste upplevas!
Bo på kaningård
 Vi har stugor för uthyrning under kort och lång period med olika paketlösningar. Varmt välkommen att kontakta oss för information eller besök oss på facebook.

Se gärna vår facebooksida. https://www.facebook.com/Källängens-Gårdsprodukter-Källängens-Gårdsslakteri-233811066667942/?fref=ts

Vägbeskrivning

Kör till Hallstavik. Följ skylt Herräng. Kör ca 1 mil. Sväng höger mot Hensvik. Kör 1 km. Sväng höger vid gårdsskyltar.
Källängens GårdsprodukterKällängens GårdsprodukterKällängens Gårdsprodukter

Nyckelord

Kaninkött, kaniner, griskött, fläsk, ägg