Välj en sida

Riksstyrelsen

Riksföreningens styrelse i Svensk Lantmat består av valda representanter från de olika regionerna. Genom geografisk spridning i styrelsen blir hela landet representerat. Vi kan på ett smidigt sätt fånga upp ideer och behov från de olika landsdelarna på ett bra sätt.

Tord Nilsson

Tord Nilsson

Ordförande

Alterhedens Rabarberi
tord.alterhedens@gmail.com    070-661 40 93
En frispråkig och lagom tjock man i sina bästa år. Halkade på ett bananskal in på lantbruksekonomi efter att ha jobbat praktiskt inom jord/ skog under några år. Lång erfarenhet av utbildning och rådgivning inom skatter och juridik/ generationsskiften. Specialiserad på enskilda firmor. Har aldrig släppt kontakten med verkligheten och har fortfarande fötterna i myllan. Driver tillsammans med hustrun och anställda växtodling, livsmedelstillverkning, gårdsbutik, stuguthyrning m.m.
 Anders Laby

Anders Laby

Kassör

LABYs / Familjen Laby AB
info@labys.se    070-775 07 30
Familjen Laby har en liten chokladfabrik och tillverkning i Hedemora, Dalarna. De är också biodlare med egna bikupor och honung. Anders håller också på med anläggning av trädgårdar och planteringar.
Anna Mathers

Anna Mathers

Ledamot

Överstekvarn Chili Gotland
info@chiligotland.se    070-769 57 95
Anna och maken Gary har Överstekvarn Chili Gotland. I växthustunnlar odlas chili. Produkter som framställs är exempelvis chilisås, chilisalt, senap och dressing.
Ann-Britt Nordenham

Ann-Britt Nordenham

Ledamot

Bärby Självplock
berby@plocka.nu   0706-69 96 10
Hon har Bärby Självplock tillsammans med Bernhard nära Göteborg. De har odling av bär, grönsaker och rotfrukter. Bäry erbjuder sjölvplock och har gårdsbutik. 
Maria Nilsson

Maria Nilsson

Ledamot

Alterhedens Rabarberi
alterhedens@gmail.com   070-622 41 97
Maria har AlterHedens Rabarberi och Gårdsbutik i Piteå. Hon och maken Tord vidareförädlar ett stort urval av delikatesser som säljs till återförsäljare. Gårdsbutik med aktiviteter.
Thord Nilsson

Thord Nilsson

Ledamot

Varalövs Gårdsbutik
t.varalov@gmail.com   070-324 40 19
Thord och Carina har Varalövs Gårdsbutik i Ängelholm, Skåne. De har potatis (ca 20 sorter), grönsaker och gårdsbutik samt produkter från eget kök.